Forró HR trendek a hűsítő vízparton: június 24-én jön a HR Fest Lupa, a szakma legjavával!

Forró HR trendek a hűsítő vízparton: június 24-én jön a HR Fest Lupa, a szakma legjavával!

Vissza
Forró HR trendek a hűsítő vízparton: június 24-én jön a HR Fest Lupa, a szakma legjavával!

Forró HR trendek a hűsítő vízparton: június 24-én jön a HR Fest Lupa, a szakma legjavával!

Több mint egy éves kihagyás után, újra élőben találkozhatnak egymással a hazai HR szakma képviselői: június 24-én rendezik meg ugyanis a HR Fest Lupa szakmai rendezvényt. A pezsgő, a szokásosnál kötetlenebb rendezvényen színes program és az izgalmas előadói gárda várja a résztvevőket. Az esemény praktikus, könnyen hasznosítható útravalót kínál a toborzás, a munkáltatói márkaépítés, valamint a képzés és a fejlesztés területén egyaránt – mindezt fehér homokkal, koktélokkal és interaktív játékokkal körítve. A HR Fest Lupa egyik főtámogatója a WHC Csoport, mely több évtizedes piaci tapasztalataival erősíti a fesztivál változatos programját.

A legjobbat még nem mondtuk: a vállalati HR-esek számára az egész napos élmény ingyenes!

 

A HR Fest Lupa egészen egyedi színt képvisel a hazai szakmai konferenciák kínálatában, hiszen olyan közösségi élményt szeretne teremteni a humánerőforrás területen tevékenykedő szakemberek számára, mely nem csupán a tudásátadásra, hanem az interaktivitásra, a kötetlen kapcsolatépítésre koncentrál. Természetesen a helyszínválasztás sem a véletlen műve: a vízparti Lupa-tó ideális környezetet nyújt a találkozásra, a legújabb szakmai trendek és kihívások megvitatására vagy akár egy régóta tervezett meeting rögtönzött megszervezésére.

A változatos közösségi terek – Skill Beach, Social Beach vagy HR Land – vetélkedőkkel, lézerharccal, koncertélménnyel várják a látogatókat, miközben a legjelentősebb hazai HR-szolgáltatók is bemutatkoznak, ami máris újabb lehetőséget kínál a szakmai kapcsolatrendszer bővítésére. 

Bármennyire magasra is lendül a szórakoztató faktor, a HR Fest nem tesz mást, mint játékos formában segíti a szakembereket abban, hogy megmutassák magukat, cégük legjobb gyakorlataival inspirálják a több résztvevőt és új ötletekkel térjenek vissza mindennapi feladataikhoz.

Az újranyitás kérdéseitől az álláshirdetés Tinder-ig

A HR Fest tematikus színpadokkal várja a szakembereket, két jelentős területre, a toborzásra és munkáltatói márkaépítésre, valamint a képzésre és fejlesztésre koncentrálva. A hagyományos megközelítést és az egyoldalú információátadást itt sem kell keresni: a határterületekről érkező színes egyéniségek és a több évtizedes tapasztalattal rendelkező vállalati szakemberek egyaránt interaktív formában, közös feladatokkal és játékokkal készülnek. Az előadók között szerepel majd többek között a háromszoros olimpiai bajnok dr. Kiss Gergely, Litkai Gergely humorista és Al Ghaoui Hesna riporter, Horváth Ádám a Brandfizz, Gothárdi Ibolya a 4iG, vagy éppen Szüle Márta a BMW Manufacturing Hungary képviseletében.

A programban szereplő témák között természetesen nagy hangsúlyt kap az újranyitás, a home office és a hibrid munkavégzés jövője, de izgalmas kerekasztal-vita boncolgatja majd a 4 napos munkahét lehetőségét és hatékonyságát. A résztvevők kézzel fogható tippeket kapnak ahhoz, hogy sikeresen megtarthassák értékes top menedzsereiket és ki tudják használni a gyakornoki programok által kínált előnyöket. Kiderül, milyen kulcsüzenetekkel lehet „felszedni” a kékgalléros munkavállalókat vagy éppen a kelendő informatikusokat, Kánai András jövőkutató pedig a jövő munkahelyeiről és foglalkozásairól rántja le a leplet.

A WHC Csoport nagy örömmel állt főtámogatóként a HR Fest Lupa mellé, hiszen egészen egyedi színt képvisel a hazai HR-szakmai rendezvények sorában. Szakértőink több előadásnál közreműködnek moderátorként vagy beszélgetőpartnerként, a Social Beach közösségi helyszínen belül a Recruitment Oázisban a Stégen pedig személyesen is megkereshetnek minket az érdeklődők. Találkozzunk június 24-én – végre személyesen!

 

aon award 2018
kincentric award 2019
kincentric award 2020
kincentric award 2021
Családbarát Vállalat 2024