Veszprémben bővít a WHC Csoport - A főváros és Pest megye után a régióban van a legtöbb betöltetlen állás
Veszprémben bővít a WHC Csoport - A főváros és Pest megye után a régióban van a legtöbb betöltetlen állás
Veszprémben bővít a WHC Csoport - A főváros és Pest megye után a régióban van a legtöbb betöltetlen állás

Veszprémben bővít a WHC Csoport - A főváros és Pest megye után a régióban van a legtöbb betöltetlen állás

Veszprém megyében jelenleg közel 50 olyan beruházás zajlik, amelyekről a pandémia alatt döntöttek az érintett vállalatok. Ezek összértéke eléri az 50 milliárd forintot és összesen 12.000 munkahely megvédéséhez járulnak hozzá. A régióban így számos területen folyamatosan szükség van munkaerőre. A folyamatokra reagálva  közvetlen képviseletet nyitottunk Veszprémben.   

Többek között, a Beurer-Hungaria Kft, az MTD Hungária Kft és a Nass Magnet Hungária Kft., illetve a ThyssenKrupp jelentette már be idén, hogy új beruházást hoz Veszprémbe, illetve a régióba, ahol ezeknek is köszönhetően folyamatos a munkaerőigény a vállalatok részéről az autóipar, a feldolgozóipar, az elektronikai ipar és a logisztika területén is.

A magyar tulajdonú, munkaerő-kölcsönzéssel, munkaerő-közvetítéssel, diákmunkával, kiszervezett HR szolgáltatásokkal és bérszámfejtéssel foglalkozó WHC Csoport Veszprémben nyitotta meg 10. hazai irodáját. A képviselete segítségével közvetlen személyes jelenlétet biztosítva meglévő, és jövőbeli partnereinek a régióban.  

„Veszprém a központja az egyik legdinamikusabban fejlődő hazai régiónak, mely kiváló elhelyezkedése, infrastruktúrája és a jelenlévő jelentős felsőoktatási kapacitás miatt várhatóan a jövőben is jelentős gazdasági növekedést ér majd el. Ennek megfelelően a munkaerőpiac is folyamatosan mozgásban van, számos iparágban folyamatosan igény van új munkaerőre. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy kidolgozott expanziós startégiánk aktuális lépéseként Veszprémben megnyitjuk 10. magyarországi irodánkat, mely a közvetlen jelenlét miatt kiváló lehetőséget teremt számunkra, hogy jelenlegi és jövőbeli partnereinkkel közvetlen és szoros együttműködést folytassunk. A felmerülő igényekre gyorsan és rugalmasan reagáljunk” - hívta fel a figyelmet Göltl Viktor, a WHC Csoport ügyvezetője.

Veszprém és környékének folyamatos fejlődése biztosított, hiszen a megyében összesen 48 olyan beruházás zajlik jelenleg, melyekről a világjárvány alatt hoztak döntést az érintett vállalatok tulajdonosai. Az 50 milliárd forint összértékű beruházásokkal összesen tizenkétezer munkahelyet védtek meg.

„A fővárost és Pest megyét a veszprémi régió követi a betöltetlen álláshelyek tekintetében. Jelenleg főként autó- és élelmiszeriparban tevékenykedő partnereink vannak a régióban, de lényegében bármely iparágban jelentkezik létszámigény legyen az akár szellemi, akár fizikai pozíció, készséggel állunk partnereink rendelkezésére. Veszprémi irodánkon keresztül munkaerő-kölcsönzés, munkaerő-közvetítés, diák- és nyugdíjas, valamint kismama szövetkezeti foglalkoztatás, illetve bérszámfejtés szolgáltatásokat nyújtunk partnereinknek” - tette hozzá Dudás Darinka, a WHC Csoport Veszprém megyei területi vezetője.

 

 

 

 

aon award 2018
kincentric award 2019
kincentric award 2020
kincentric award 2021