Dolgozz RAKTÁROSKÉNT/TARGONCAVEZETŐKÉNT

Dolgozz RAKTÁROSKÉNT/TARGONCAVEZETŐKÉNT

Ugorj fejest a BUDAPESTI életbe 🙂

Dolgozz RAKTÁROSKÉNT/TARGONCAVEZETŐKÉNT

HÍVD a 065 2404556 telefonszámot!

 

A kiváló szórakozási lehetőségeket nyújtó, csodaszép Budapesten található partnervállalatunk motivált, ambiciózus és fiatalos csapatába munkatársakat keresünk RAKTÁROS/TARGONCAVEZETŐ pozícióba

Olvasd el a már ott dolgozó Arnold és Lee eddigi tapasztalatát:

Arnold: „Sok jót hallottam már Magyarországról és az itteni munkalehetőségekről, így éltem is a lehetőséggel, ami adódott. Bejutottam a vállalathoz és csak jót tudok mondani: bejelentett állás, biztosított szállás, rendes körülmények és ezek mellett még egy plusz, hogy idővel a targoncaengedélyt is megszerezhetem. Szerintem ez egy nagyszerű lehetőség! Csak ajánlani tudom, gyertek minél többe!”

Lee: „A nevem Vass Lee és a terveim megvalósításáért döntöttem a magyarországi munka mellett. Szeretek dolgozni és újat tanulni, a WHC iroda ebben segítséget nyújtott, amiért nagyon hálás vagyok! Nagyon köszönöm! Ami a vállalatnál szerzett eddigi munkatapasztalatomat illeti megvagyok elégedve teljesmértékben az ott dolgozó kollégákkal és a munkafolyamattal is. Szimpatikus és kedves dolgozók vannak, akik nagyon segítőkészek. Maga a munka, amit végzek nem nehéz. Odafigyeléssel és felelősséggel jár, valamint gyaloglással, de ez nem okoz gondot. A munkafeladatom a békával történő anyagmozgatás, ami egyáltalán nem megerőltető. Továbbá kiszedői munkálatok is vannak és idővel lehetőségünk lesz ingyenesen megszerezni a targoncajogosítványt is. Ez egy kitűnő lehetőség a számomra, remélem sikerülni fog. Ami a szállást illeti 100%-an meg vagyok elégedve! Magyarország legszebb városában, Budapesten van. Ezt a munkalehetőséget csak ajánlani tudom sok embernek. Én megvagyok elégedve!”

Csatlakozz TE IS hozzájuk!

Jelentkezésed várjuk a következő telefonszámon
065 2404556 vagy subotica@whc.rs e-mail címen

Minisztériumi munkaengedély száma: 022-03-00023/2017-24

Lépjen kapcsolatba velünk és szakértő kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot!


A jelen hozzájárulásom a nyilatkozat aláírásától számított 2 évig érvényes, kérem, hogy amennyiben bármely pozícióra alkalmasnak találnak, úgy a pályázatomat a kiválasztási folyamat során vegyék figyelembe.