Za firme

Za firme

WHC Kft je osnovan 1990. i od tada je u Mađarskoj specijalizovan za HR usluge koje se najdinamičnije razvijaju. Konstantno širimo naše aktivnosti, i do sada smo razvili kompletnu HR uslugu za naše klijente koji imaju poverenje u nas, kao što su iznajmljivanje-, posredovanje-radne snage, studenska zaposlenost, zaposlenje penzionera, poslovi za trudnice-porodilje i obračunski resort.

Pored 11 kancelarija u Mađarskoj, tražimo posao i korporativnog partnera u Srbiji, Austriji, Slovačkoj, Ukrajini, Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni, Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji.

Naša firma je u Mađarskoj registrovana kao kvalifikovana, što nam omogućava da zapošljavamo radnike i iz ne susednih zemalja-što je navedeno u propisu-u nedostatku radnika u struci isto kao što zapošljavamo radnike iz susednih zemalja (Srbija,Ukrajina). Ove radnike isto možemo iznajmiti ili posredovati u slučaju nedostatka radnika u struci kao i ostale.Prema Odredbe Vlade Republike Srbije, zapošljavamo ljude iz Bosne i Hercegovine, Istočne Makedonije, Crne Gore, Mongolije, Belarusije, Filipina, Indonezije, Kazahstana i Vietnama.

Glavni cilj nam je da onima koji traže zaposlenje pomognemo u tome da nađu svoju računicu, samim tim i posao po njihovoj meri.

Trenutno imamo oko 1000 otvorenih pozicija kod 400 partnera gde traže radnike.

2015 smo započeli poslovanje u Srbiji, posle 2 godine uspešnog rada i više od 1000 zaposlenih, otvorili smo kancelariju 2017. Partneri i oni koji traže zaposlenje mogu nas i lično potražiti,uvek ćemo im biti na usluzi i pomoći im.

Naša firma radi po ministarskoj dozvoli i u skladu sa zakonom Republike Srbije, tako da su kandidati zakonski zaštićeni.

Obezbeđujemo vam:

  • prijavljeni radni odnos
  • bićete radnici WHC-a, ali u obliku lizinga (iznajmljivanja) radne snage, sam posao obavljate u jednoj od naših partnerskih firmi u Madjarskoj.
  • kao zaposleni u WHC-u po zakonu ne plaćate nikakvu nadoknadu ili proviziju, niti vam se odbija od plate, sve što piše u ugovoru-sleduje vama

Tražite nas sa poverenjem kao poslovni partner ili kao osoba koja traži posao, kod nas ćete naći računicu.

Saznajte više o nama i našim uslugama. Prijavite se na vama simpačno radno mesto ili se registrujte na našem portalu.

Read more

O WHC-u

1990
godine je osnovana
35
kancelarija
9000+
iznajmljenog radnika
10
država
500+
klijenata