Jackie Chat aranyat ér

Jackie Chat aranyat ér

Vissza
Jackie Chat aranyat ér

Jackie Chat aranyat ér

A WHC Technológia csapata pályázott Jackie Chat - A WHC kölcsönzött munkavállalóit menedzselő virtuális asszisztensével a HR Best-re, ami a hazai legrangosabb HR elismerésnek számít.

A díjátadóra április 9-én került sor, mely során a nevezésükkel elhozhatták a Digital HR by HRmaster kategóriában az arany minősítést!

 

 

 

Miért is különleges Jackie Chat?

 

A WHC Csoport partnereinél elhelyezett munkavállalók több, mint 80%-a nem Magyarországról érkezett. A kollégáknak így a magyar nyelv mellett, ukránul, oroszul, angolul, szerbül is szükséges egyeztetni. Tovább színesíti a helyzetet, hogy az egyes országokból érkezők kérdései, igényei, elvárásai is eltérőek, és azok eltérő időpontban jelentkeznek.

 

A chatbot bevezetésével a cél az volt, hogy csökkentsük belsős kollégáink terheltségét, ezáltal támogassuk őket a munka-magánélet egyensúlyának megteremtésében.  Fontos volt a kölcsönzött munkavállalók elégedettségének növelése is, hiszen azzal, hogy chatbotot használnak, azonnali választ kapnak kérdésükre, és szállásuk/otthonuk kényelméből tudják a korábban személyesen intézett ügyeket bonyolítani, így magasabb színvonalon tudjuk támogatni őket.

 

Habár több ezer munkaórába került a projekt megvalósítása, és több ezer soros Jackie Chat tudásanyaga, megérte a befektetett energia, hiszen minden nap közel 5000 munkavállaló életét segíti, a most már 5 nyelven tudó virtuális munkatárs.

 

 

 

 ***

 

 

 

aon award 2018
kincentric award 2019
kincentric award 2020
kincentric award 2021
Családbarát Vállalat 2024