Cégeknek

Cégeknek

A WHC Kft. 1990-ben alakult és azóta Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő HR szolgáltatásokra specializálódott vállalkozása. Tevékenységeinket folyamatosan bővítettük, és mostanra már 11 magyar telephelyű irodánk van, ahol olyan teljeskörű HR szolgáltatásokkal állunk a bizalmat szavazó ügyfeleink részére, mint munkaerő-közvetítés, munkaerő-kölcsönzés, diákmunka, nyugdíjas munka, kismama szövetkezet és bérszámfejtés.

A teljes országot lefedve több, mint 300 partnerünk és több mint 1000 elérhető, betölthető munkakörünk van.

Határon túli irodáink Ausztriában, Szlovákiában, Szerbiában, Ukrajnában várják a vállalati partnereinket és az álláskereső ügyfeleinket. A száz százalékban magyar tulajdonú WHC Csoport többségi tulajdonrészt szerzett az Adria régió egyik meghatározó HR-vállalatában, a Heads Adriatic cégcsoportban, ezáltal már Szlovéniában, Horvátországban, Boszniában, Montenegróban és Észak-Macedóniában is megtalálhatóak vagyunk. Külföldi irodáink elérhetőségei a térképre kattintva érhetők el.

Minősített foglalkoztatóként újabb országok munkaerőpiacait tettük elérhetővé partnereink számára.

Magyarországon jelenleg – köszönhetően a rekordalacsony munkanélküliségi- és rekordmagas foglalkoztatottsági rátának – szinte mindegyik iparág munkaerőhiányos állapottal szembesül.

Ennek megoldására a WHC Csoport a 407/2021. (VII. 8.) kormányrendelet szabályai alapján, a minősített foglalkoztatói státusz megszerzésével Szerbia és Ukrajna mellett immár további tizenöt nem EU-tagország (harmadik ország) munkaerő-kínálatát tudja hiányszakmákban partnerei rendelkezésére bocsátani. Részletek: https://whc.hu/kulfoldi-toborzas

Fő célkitűzéseink közé tartozik, hogy az álláskeresőket sikeresen végig kísérjük az álláskeresés útján és közös erővel megtaláljuk számításaikat, ezáltal a tökéletes munkát számukra. Mindemellett az egyik legnagyobb szakmai elismerés, ha vállalati partnereink maximálisan elégedettek HR szolgáltatásainkkal. Büszkék vagyunk rá, hogy negyedszer elnyertük (2018, 2019, 2020, 2021) a Kincentric Legjobb Munkahelyek kitüntetést!

Forduljon hozzánk bizalommal vállalati ügyfélként, magánszemélyként vagy akár diákként, nálunk megtalálja számításait! Tudjon meg többet szolgáltatásainkról és/vagy jelentkezzen az általunk kínált legszimpatikusabb állásajánlatra, vagy regisztráljon adatbázisunkba önéletrajzának feltöltésével.

Tovább olvasom
Szeretnénk segíteni

Amit kínálunk

Fizikai munkaerő-kölcsönzés és közvetítés

Humán szolgáltatásunk egyik fontos eleme a munkaerő-kölcsönzés, melynek keretében partnereink igénye alapján biztosítjuk a megfelelő munkaerőt.

Tovább

Szellemi munkaerő-kölcsönzés és közvetítés

Munkaerő-közvetítés esetén cégünk a keresett pozícióra felállított keresési stratégia alapján hatékonyan segít megtalálni a megfelelő munkatársat Partnereink részére.

Tovább

Bérszámfejtés

Szolgáltatásunk keretében kiemelkedő szakértelmet, lojalitást, évtizedek alatt megszerzett tudást és tapasztalatot biztosítunk a szenior kollégákon keresztül Partnereink részére.

Tovább

Vállalati és HR tanácsadás

Cégünk stratégiai együttműködés keretében, a 3rdGEN Zrt. közreműködésével, stratégiai-üzleti tanácsadást, valamit vezetőfejlesztési és szervezetfejlesztési szolgáltatásokat kínál.

Tovább

Diák-, Nyugdíjas és Kismama Szövetkezetek

A szövetkezeti foglalkoztatás egyik oldalon lehetőség és közösség, a másik oldalon pedig gyors és rugalmas munkaerő.

Tovább

Rehabilitációs szolgáltatásaink

Miért éri meg megváltozott munkaképességű munkavállalókat foglalkoztatni?

Tovább

Üzenet küldés

A WHC-ról

1990
alapítás éve
35
iroda
7000+
kölcsönzött munkavállaló
10
ország
500+
ügyfél
Kérdése van?
Lépjen velünk kapcsolatba!
aon award 2018
kincentric award 2019
kincentric award 2020
kincentric award 2021
Családbarát Vállalat 2024