Szakmai fejlődés a maximumon a mentoring segítségével

Szakmai fejlődés a maximumon a mentoring segítségével

Vissza
Szakmai fejlődés a maximumon a mentoring segítségével

Szakmai fejlődés a maximumon a mentoring segítségével

Szakmai fejlődésre, mentori segítségre akkor van szükséged, ha nem érzed magad kellően hatékonynak a munkádban és amikor úgy érzed, soha nem érsz a feladataid végére.

A világ, amelyben élünk az internettel egy gigantikus végtelenné változott. Milliónyi kapu nyílt meg előttünk általa, de senkinek nincs tapasztalata, hogy melyiknek érdemes átlépni a küszöbét. Csupán sötétben tapogatózunk ebben a gigantikus méretű, megfoghatatlan térben. Közben többen is megpróbálnak saját lábra állni és egy céget vinni a hátukon, de egyedül ez sem megy. Hogyan legyünk optimisták ebben a helyzetben? Az üzleti mentoring rendet teremt a káoszban!

 

Mit jelent az üzleti mentoring és miért van rá szükség?

A lelki problémák doktora a pszichiáter, ám van, amikor az üzleti életben van szükségünk a segítségre. Az alkalmazottak sok terhet levesznek a vállunkról, de előfordulhat, hogy a dolgok kihullanak a kezünk közül és kifejezetten a cégvezetésben szorulunk támogatásra. Mentorra van szükségünk, aki vezetői mentoring keretében segít minket a karrierépítésben, a szakmai fejlődésben. A kihívás kezelés sem jelent számára problémát, hiszen tanácsai lelkileg is nyugtatólag hatnak ránk.

 

Mikor válassz mentort magadnak?

Karrierváltáskor egészen biztos, hogy jól jön, ha támaszkodhatsz valakire, illetve, ha tanácsokkal látnak el, az a szakmai fejlődésben is hasznodra válik! Gondolj csak a régi magyar mondásra, miszerint: "Több szem többet lát".

 

Mit nyerhetsz egy mentoring folyamat során?

 Az életben mindig van mit tanulni, olyan nincs, hogy már mindent tudsz! A szakmai fejlődés még a legjobbakra is ráfér, hiszen minden nappal mindenki tanul valami újat. Közben a technika is fejlődik, ami szintén újabb és újabb kihívás elé állít mindannyiunkat.

Az üzleti mentoring továbbá rendet teremt a káoszban, ezáltal önbizalmat nyersz és magabiztosabban fogod kitűzni és véghez vinni a saját céljaidat, hiszen lelkileg is rengeteget segít, hogy végre valaki a helyes útra tereli a gondolataidat.

Összességében a mentor a tanárod és példaképed, aki szakmai tanácsaival terelget téged a hatékonyabb, eredményesebb üzlet felé.

 

***

Az aktuális gazdasági és munkaerőpiaci környezetben egyre több figyelmet kell fordítani a kulcs munkavállalók megtartására, fejlesztésére, felértékelődik a munkahelyi jólét, a munkavállalók motivációja és elégedettsége. Éppen ezért a 3rdGEN vállalati tanácsadó céggel való stratégiai együttműködésünk keretében új szolgáltatásokkal bővítettük portfóliónkat, melyek hozzájárulhatnak egy cég stabilitásához, fejlődéséhez, elősegítve az erőforrás-gazdálkodást és a munkatársak megtartását is.

Portfólióbővítésünknek köszönhetően immár stratégiai-üzleti tanácsadás, vezető- és szervezetfejlesztés, vezetői tanácsadás, leadership mentoring, business mentoring, valamint válsághelyzeti vezetői mentoring szolgáltatás is elérhető. A WHC ügyfeleinek minden vezetőkiválasztási- és közvetítési ajánlata kiegészíthető mentoring szolgáltatással is.

A programoknak köszönhetően a vezető motiváltabbá, eredményesebbé, a munkatársak elkötelezettebbé válnak. Továbbá a mentoring eredményeit a vállalat és partnerei is kamatoztathatják, hiszen a mentorált vezetőn és az elégedett kollégákon keresztül az ügyfelek irányába is nagyobb értékátadás történik.

  • Fontos számodra céged vezetőinek fejlesztése?
  • Vállalatod vezető alkalmazottai kihívásokkal szembesülnek?
  • Szeretnél számukra támogatást nyújtani operatív vagy stratégiai kérdésekben?

Mentoring programjainkkal kapcsolatban vedd fel a kapcsolatot a WHC szakértőivel!

 

 

aon award 2018
kincentric award 2019
kincentric award 2020
kincentric award 2021
Családbarát Vállalat 2024