Szövetkezzünk! WHC Podcast - Szövetkezeti foglalkoztatás lépésről-lépésre

Szövetkezzünk! WHC Podcast - Szövetkezeti foglalkoztatás lépésről-lépésre

Vissza
Szövetkezzünk! WHC Podcast - Szövetkezeti foglalkoztatás lépésről-lépésre

Szövetkezzünk! WHC Podcast - Szövetkezeti foglalkoztatás lépésről-lépésre

A WHC Podcast csatornája a HR világába kalauzol benneteket! Ha érdekelnek az új irányzatok, trendek és legfrissebb gondolatok a HR területén, akkor ez a podcast csatorna neked szól!

A WHC Podcast csatona célja, hogy mélyreható betekintést nyújtson az emberi erőforrások kihívásaiba, stratégiáiba és legjobb gyakorlataiba. Lépést tartunk a legújabb fejleményekkel, és különböző szektorok szakértőivel osztjuk meg a tudásunkat. Hisszük, hogy az emberek alkotják a vállalatok legfontosabb eszközét, ezért olyan témákat érintünk, mint a tehetségmenedzsment, a munkavállalói elkötelezettség, a változásmenedzsment és sok más.

Terveink szerint interjúkat készítünk elismert HR vezetőkkel, akik megosztják sikereiket, kihívásaikat és tanulságaikat. Olyan gyakorlati és inspiráló tartalmakat kínálunk, amelyek segítenek neked a szakmai fejlődésben, és hozzájárulnak ahhoz, hogy az általad képviselt cég HR stratégiáját még hatékonyabbá tedd.

Rendszeresen készítünk új epizódokat, amelyekhez vendégelőadók, szakértők és tapasztalt vezetők érkeznek. Mindegyik epizód izgalmas történetekkel és mélyebb betekintésekkel szolgál a HR világába, miközben praktikus tanácsokat és konkrét esettanulmányokat is nyújtunk.

Kövesd podcast csatornánkat legyél naprakész a HR területén történő legújabb fejleményekről és inspirációkról! Iratkozz fel a csatornánkra és légy az elsők között, akik meghallgathatják a friss epizódokat. Ne hagyd ki ezt az izgalmas lehetőséget!

Tarts velünk az első epizódjaink indulásánál, melyben felfedezheted a szövetkezeti foglalkoztatás rejtelmeit

Katt ide, és hallgasd meg a podcastot még ma! »» 

 

 

1. epizód - Ceglédfürdő, a diákmunka paradicsoma 

Minden cég életében eljön az a pillanat, amikor rugalmas megoldásokra van szüksége. Lehet, hogy a nagy létszámú többlet munkaerő, a közeledő szezonális időszak vagy egyszerűen az időhiány miatt. Így vagy úgy, de időnként váltani kell, új eszközöket kell bevetni. Ilyen lehetőség a szövetkezeti foglalkoztatás is.

Mit gondolsz, vannak helyzetek, amikor érdemes diákokat alkalmazni? Való igaz, hogy általában kevés tapasztalattal rendelkeznek, de sokszor ez nem is hátrány. Sőt! Nincsenek rossz beidegződések, nincsenek idegesítő szokások. Motiváltak, alakíthatóak, rugalmasak.

A szövetkezeti foglalkoztatásban pedig mindez gyors, rugalmas és egyéni igényekre alakítható.

Remek példa erre, a Cegléd fürdő esete, ahol a diákok szövetkezeti foglalkoztatása évek óta kiválóan működik. Mivel a szabadidőközpont tevékenységére nagyfokú szezonalitás jellemző, így év közben kevés létszámmal működnek. A nyári hónapokban viszont extra munkaerő többletre van szükségük. Nem ritka a plusz 120-140 fős fiatal személyzet sem.

Mindezt adminisztrációban, időbeosztásban, feladatkiosztásban menedzselni óriási feladat lenne. Ezért választották a számukra ideális szövetkezeti foglalkoztatást, aminek számos előnyét élvezhetik.

Erről mesél a Cegléd fürdő és a WHC munkatársa a WHC Podcast csatorna első epizódjában. Ha érdekelnek a részletek. hallgasd meg, hogy vált be a fürdőnek ez a fajta rugalmas megoldás.

 

 

2. epizód - A nyugdíjas foglalkoztatásról feketén-fehéren

Ez egy webinar felvétele, melyből minden infót megtudhatsz, amire szükséged lehet a mindennapokban a szövetkezeti foglalkoztatásról, kiemelt téma a nyugdíjas szövetkezeti foglalkoztatás.

Esettanulmány hiteles forrásból. Beszélgetőpartnerek Klonka Júlia a Mitsuba HR & GA Managere, Varga Rebeka, az Ames HR assistant-ja, akikkel saját példájáról beszélget Kulcsikó Ákos, a WHC Szövetkezeti üzletág régióvezetője. A beszélgetést Bombera Krisztina vezeti.

 

 

***

aon award 2018
kincentric award 2019
kincentric award 2020
kincentric award 2021
Családbarát Vállalat 2024