Cégeknek

Cégeknek

A WHC Kft. 1990-ben alakult és azóta Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő HR szolgáltatásokra specializálódott vállalkozása. Tevékenységeinket folyamatosan bővítettük, és mostanra már olyan teljeskörű HR szolgáltatásokkal állunk a bizalmat szavazó ügyfeleink részére, mint munkaerő-közvetítés, munkaerő-kölcsönzés, diákmunka, nyugdíjas munka, kismama szövetkezet és bérszámfejtés.

Álláskeresőként és vállalati partnerként a magyarországi 11 iroda mellett Szerbiában, Ausztriában, Szlovákiában, Ukrajnában, Szlovéniában, Horvátországban, Boszniában, Montenegróban és Észak-Macedóniában várjuk.

Cégünk Magyarországon minősített foglalkoztatóként van bejegyezve, ami lehetővé teszi, hogy a nem szomszédos harmadik ország állampolgárait bizonyos – a rendeletben listázott – hiányszakmákban ugyanolyan eljárási szabályok mellett foglalkoztathatjuk, mint a szomszédos országok (Szerbia, Ukrajna) állampolgárait; illetve ezeket a személyeket a hiányszakmákban kölcsönzött munkavállalóként, kölcsönvevőknél is foglalkoztathatjuk. A kormányrendelet értelmében a kedvezményes foglalkoztatás lehetősége az alábbi harmadik országbeli állampolgárok számára biztosítható: Belarusz Köztársaság, Bosznia-Hercegovina, Észak-macedón Köztársaság, Fülöp-szigetek, Indonéz Köztársaság, Kazah Köztársaság, Mongólia, Montenegrói Köztársaság, Vietnámi Szocialista Köztársaság.

Fő célkitűzéseink közé tartozik, hogy az álláskeresőket sikeresen végig kísérjük az álláskeresés útján és közös erővel megtaláljuk számításaikat, ezáltal a tökéletes munkát számukra.

Jelenleg több, mint 1000 elérhető, betölthető munkakörünk van, melyek közel 400 partnerünknél jelentenek nyitott pozíciókat.

Tevékenységünket 2015-ben terjesztettük ki Szerbiába, majd 2 sikeres év és több mint 1000 vajdasági munkavállaló után 2017-ben megnyitottuk irodánkat Szerbiában, így az álláskeresők és vállalati partnereink akár személyesen is felvehetik velünk a kapcsolatot és bármikor segítségükre lehetünk.

Cégünk a szerbiai munkaügyi minisztérium engedélyével és a Szerb állam ellenőrzése mellett működik. Ez azt is jelenti, hogy a munkavállalók jogai és kötelezettségei a határokon túl is törvényileg védve vannak.

Amit biztosítani tudunk:

  • hosszútávú bejelentett munkaviszony
  • a WHC munkavállalói lesznek, de a munkavégzés helye partnercégünknél lesz, kölcsönzött munkavállalóként
  • a WHC munkavállalójaként, a törvénnyel összhangban nincs közvetítői díj és nem terheli ezért levonás sem a bérét, a munkaszerződésben aláírt összeg minden bérelemével együtt megilleti a munkavállalókat

Forduljon hozzánk bizalommal vállalati ügyfélként, magánszemélyként vagy akár diákként, nálunk megtalálja számításait!

Tudjon meg többet szolgáltatásainkról és/vagy jelentkezzen az általunk kínált legszimpatikusabb állásajánlatra, vagy regisztráljon adatbázisunkba önéletrajzának feltöltésével.

Read more

A WHC-ról

1990
alapítás éve
35
iroda
7000+
kölcsönzött munkavállaló
10
ország
500+
ügyfél